Intern transport

Intern transport

Intern transport is het vervoer van goederen binnen een fabrieks- of bedrijfsterrein met speciaal daarvoor gefabriceerde voertuigen en andere transportmiddelen. Het gaat bijvoorbeeld om vervoer van grondstoffen van een opslag naar een productielocatie, de afvoer van eindproducten naar een magazijn, of het transporteren van artikelen uit een magazijn naar een vrachtwagen voor vervoer naar de klant.

Hiervoor worden vaak heftrucks, reachtrucks, palletwagens, stapelaars of orderpickers ingezet. Welk van deze trucks geschikt is, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld: vindt het transport binnen of buiten plaats, is de ondergrond vlak, moeten de lasten in stelling gezet worden of verplaatst over lange afstanden?

Voor alle mogelijkheden in het magazijn heeft Greenforklift, samen met Hangcha, een passende oplossing, die past binnen uw bedrijf. En veel Hangcha trucks zijn uit voorraad leverbaar. Alle machines zijn efficiënt, energiezuinig en betrouwbaar en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik.

Bekijk hier ons assortiment.

Meer informatie?

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacyreglement.

Greenforklift BV